34e editie van de MondriaanRun

19489 De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen voor de 34e editie van de MondriaanRun. Deze staat gepland voor zondag 1 oktober.

Ook dit jaar is het Mondriaan gebouw aan de John F. Kennedylaan in Heerlen het start- en finishpunt van de hardloopwedstrijd. Ook nu zijn er weer vier verschillende afstanden.

Om 10.00 uur gaan de lopers tot en met 12 jaar van start voor hun afstand van 1.000 meter. Om 11.00 uur staat de Youth4Run op het programma. Voor de vijf kilometer loop klinkt het startschot om 13.30 uur en de hardlopers die deelnemen aan de 10 kilometer loop gaan om 12.30 uur van start.

Inschrijven is nog altijd mogelijk en kan tot uiterlijk 29 september via www.mondriaanrun.nl of kom ruim voor aanvang van de wedstrijd naar de start. De opbrengst van de MondriaanRun is bestemd voor het eigen activiteitenprogramma.