70 jaar toneelspeler in Schinveld

Ben Veltrop viert zijn 70-jarig jubileum bij Toneelvereniging Vondel. Veltrop, inmiddels 87, is sinds 1948 een actief speler van de Schinveldse toneelvereniging en menigeen heeft van zijn spel mogen genieten.

Hij stond niet alleen op de bühne maar bouwde deze ook op. Daarnaast was hij jarenlang penningmeester.

Deze maand schittert hij opnieuw op het podium en vertolkt hij de rol van gepensioneerde postbode in het stuk ‘Om sjtapelgek va te waere!’. Na afloop van elke voorstelling wordt Ben in het zonnetje gezet en kan het publiek hem feliciteren met zijn jubileum.

De voorstellingen zijn op 17, 18, 24 en 25 maart in zaal FaSiLa, op de zaterdagen om 20.00 uur en op de zondagen om 19.00 uur.