Aanhoudingen wegens spullen drugslab in busje

18832 De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden in verband met de bestelbus met drugsafval in Heerlerheide. Het voertuig was door de politie op de Anjelierstraat aan de kant gezet voor een controle, en niet zoals eerder vermeld onbeheerd aangetroffen.

Rond het voertuig hing een sterke chemische lucht. Bij verder onderzoek werden chemicaliën en spullen gevonden die gebruikt worden bij drugslaboratoria. De brandweer werd gewaarschuwd om te kijken of er geen gevaarlijke stoffen vrijkwamen. Dat bleek niet het geval te zijn.

De bestelbus is in beslag genomen voor verder onderzoek. De 36-jarige man uit Landgraaf en de 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden. De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) heeft de zaak verder in behandeling.

 


SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017