Aanvraagformulier kerst- en nieuwjaarswens

1734 Vanaf 20 december komt streekomroep LOO-tv weer met een speciale kersteditie. Het nieuws in de vertrouwde beeldkrant wordt dan afgewisseld met kerstwensen van bedrijven, instellingen en particulieren. Wilt u ook zo'n kerst- en/of nieuwjaarswens plaatsen, vul dan onderstaand formulier in.

uitzenddata
Kerst- en nieuwjaarswensen worden uitgezonden van 20-12-2016 t/m 2-1-2017.

voorwaarden
De boodschap mag geen commercieel karakter hebben. Er mag dan ook geen reclame-uiting in voorkomen.

kosten
De kosten bedragen € 89,00 voor twee weken uitzending. Verenigingen, stichtingen en particulieren* betalen € 48,00 voor deze periode.
*Verkoop aan particulieren alleen via eenmalige incasso-opdracht of contant.

afbeeldingen
U kunt een afbeelding als bijlage toevoegen, zoals een logo of bedrijfsfoto. Deze afbeelding moet vrij zijn van rechten.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.