Aldi opent nieuwe vestiging in Oirsbeek

20178 Woensdag opent in Oirsbeek de nieuwe vestiging van supermarktketen Aldi. Wethouder Karel Wolff van Schinnen verricht om 8.00 uur de openingshandeling.

Dan zal het naar verwachting dringen worden bij de ingang, want voor de eerste 400 klanten wacht een aardige prijs.

Het filiaal is gevestigd in het gedeeltelijk leegstaande bedrijfspand van René Dormans. Het pand is daarvoor duurzaam verbouwd, waarbij gebruik is gemaakt van hergebruikte materialen en led-verlichting.

De verhuizing vanuit het centrum van Schinnen had nogal wat voeten in aarde. Aanvankelijk wilde de supermarkt verhuizen naar een leegstaand garagepand in Doenrade, maar dat zag de provincie niet zitten.

De vestiging in het centrum van Schinnen paste niet meer in het concept van Aldi. De supermarkt wilde graag uitbreiden en dat lukte niet op de plek in Schinnen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017