Alex Moonen Sterkste man van Limburg

Alexander Moonen uit Schinveld mag zich opnieuw de Sterkste man van Limburg noemen. Moonen won zaterdag op de Markt in Kerkrade de krachtmeting voor deze felbegeerde titel.

Vorig jaar was hij ook al eerste. De aardrijkskundeleraar uit Schinveld vergaarde de meeste punten op de vijf onderdelen: boomstamtillen, juk lopen, tractorband omgooien, autotillen en de stones of strength.

De wedstrijd om de Sterkste man van Limburg werd voor de zevende keer georganiseerd door de stichting Strongest Man Team Limburg.

Het evenement was waarschijnlijk voor het laatst in Kerkrade. Mogelijk dat het volgend jaar in Maastricht gehouden wordt omdat daar de nieuwe sponsor vandaan komt.

Kijk hier naar een fotoreportage van de Sterkste man van Limburg in Kerkrade >>