Amsterdam Staff Songsters in Heerlen en Treebeek

19439 De Amsterdam Staff Songsters zijn komend weekend te zien in Heerlen en Treebeek. Het toonaangevende koor van het Leger des Heils trekt één keer per maand het land in om optredens te verzorgen.

Zaterdagmiddag is er van 14.00 tot 16.00 uur een openluchtconcert bij Corio-Center in Heerlen. 's Avonds staat een concert gepland in het korpsgebouw van het Leger des Heils in Treebeek. Dat begint om 19.30 uur.

Zondag luisteren de Amsterdam Staff Songsters om 10.00 uur de kerkdienst van het Leger des Heils in Treebeek op. Na afloop is er nog een kort concert. Zondagmiddag zijn de musici tussen 14.00 en 16.00 uur te zien en te horen tijdens een openluchtconcert in Valkenburg.

De toegang is gratis. Tijdens een collecte is een vrije gave mogelijk.

De Amsterdam Staff Songsters is samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. De naam Amsterdam Staff Songsters is de officiële benaming en stamt uit de tijd dat het hoofdkwartier van het Leger des Heils was gevestigd in Amsterdam. Tegenwoordig staat het hoofdkwartier in Almere. Op deze locatie repeteert het koor wekelijks op vrijdagavond.

Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt. Het koor heeft een begeleidingsgroep bestaande uit piano, bas en drums. De muzikale leiding is in handen van Roel van Kesteren. Algemeen leider is majoor Caroline Roos.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017