Anjeractie Like2Sing

18222 De Schinveldse jeugdzanggroep Like2Sing gaan deze dagen langs de deuren. Zij collecteren dan voor de landelijke Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Van het gecollecteerde bedrag gaat de helft naar de zangvereniging en de ander helft wordt ingezet om de natuur en de cultuur in de regio een boost te geven. Het geld dat de zangvereniging krijgt wordt gebruikt om oude apparatuur te vervangen.

Het koor dat onder leiding staat van Angelique van Schendel, heeft een repertoire van Nederlandse tot Engelse top 40-nummers.

Nieuwe zangers zijn altijd welkom. Bijvoorbeeld tijdens de repetitie op vrijdagavond in verenigingslokaal Im Weissen Rössl. Meer informatie over de vereniging is verkrijgbaar via (045) 525 71 60 of (045) 527 04 21.