Autodief op heterdaad betrapt

17191 Dankzij getuigen kon donderdagavond een 21-jarige autodief uit Landgraaf worden aangehouden. Getuigen zagen hoe meerdere mannen zich kort voor middernacht interesseerden voor een op de Bahnhofstraße in Birgden geparkeerde auto.

De politie werd gewaarschuwd. Voordat de agenten arriveerden wisten de daders de BMW aan de praat te krijgen en er in de richting van Gangelt vandoor te gaan. Pech voor de autodief was dat hij de politiepatrouille tegemoet reed. Bij het aan de kant zetten van de man kwam het tot een botsing tussen de gestolen BMW en de politieauto. Een poging nog te voet te ontkomen mislukte.

De Landgravenaar werd aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. Van de overige daders ontbreekt nog elk spoor.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017