Behandeling moordzaak Prins start eind november

19416 Op 27 november gaat de inhoudelijke behandeling van de moord op Sven Prins van start. De rechtbank heeft vier dagen uitgetrokken om alles te behandelen.

De 30-jarige Brunssumer was een bekende van de politie uit het drugsmilieu. Hij werd in september 2015 na een achtervolging door de Brunssumse wijk Langeberg op de Akerstraat geliquideerd.

Op een rotonde op de grens met Heerlen werd de auto van Prins onder vuur genomen. Prins en zijn bijrijder werden door de kogels geraakt. Uiteindelijk overleed de Brunssumer in een nabijgelegen voortuin. Zijn bijrijder wist te ontkomen en op eigen kracht het ziekenhuis te bereiken.

Na het inzetten van een infiltrant konden de Antillianen Johnny B., Jurunda T. en Sergio K. uit Brunssum in augustus 2016 worden aangehouden. Sindsdien zitten zij, ondanks verzoeken van hun advocaten om hen vrij te laten, nog in voorarrest. 

Vrijdag beslist de rechter of op verzoek van de verdediging nog meer getuigen gehoord mogen worden.

Lees ook:
- Brandweermannen opgepakt voor brandstichting >>

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017