Bijzonder bouwproject in Heerlen

20412 In Heerlen is afgelopen vrijdag een eind gekomen aan de bouw van 12 bijzondere woningen. De 12 MorgenWonen Woningen aan de Frederikstraat in de Hoensbroekse wijk Overbroek zijn in een heel korte tijd gebouwd.

De woningen zijn zo ontworpen dat zij in één dag in elkaar gezet konden worden. Toch zijn het duurzame woningen van een hoge kwaliteit. Bovendien zijn de woningen onderhoudsarm en energieneutraal. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp waardoor er geen gasaansluiting nodig is.

Het is bovendien een groot voordeel dat de woningen inclusief wand- en vloerafwerking worden afgeleverd. Ook de keuken, badkamer en zelfs de tuin zijn al klaar.

Binnenkort gaat de volgende fase van de uitbreiding van de wijk van start. Er komen dan in totaal 33 nieuwbouw woningen bij, dit zijn zowel koop- als huurwoningen.

 

20411 foto © LOO-tv | Ontwikkelaar BPD

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017