Bijzondere projectie bij adventsconcert

20461

De Koninklijke fanfare St. Caecilia uit Puth organiseert zaterdag het jaarlijkse adventsconcert in de kerk van Puth. Met een gevarieerd muzikaal programma kunnen bezoekers genieten van een muzikale reis in de adventperiode.

Het meest in het oogspringend is de filmprojectie waarbij de muziek vertaald wordt in bewegend beeld. Zo laten de speciale projectoren beelden zien op het karakteristieke plafond van de parochiekerk. Met het bijzondere schouwspel waant de bezoeker zich telkens in een andere wereld.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn te koop bij Frans Diederen aan de Kerkweg 156 of via e-mail: info@fanfareputh.nl. Het concert in de kerk van Puth begint zaterdag om 20.00 uur.