BMW gestolen in Gangelt

17900 In Gangelt is dinsdag in alle vroegte een BMW 335D gestolen. Na de diefstal keek ook de Limburgse politie uit naar het voertuig en de verdachten.

De eigenaar had zijn grijze auto op de oprit van zijn woning aan de Bahnhofstraße geparkeerd. Kort voor 3.00 uur zijn de dieven er met de auto vandoor gegaan.

Even later werd in Kreuzrath de bewoner van een woning aan de Hauptstraße wakker van een alarminstallatie. Toen hij door het raam naar buiten keek zag dat drie personen vanuit de, naar later bleek gestolen, BMW in een andere auto stapten en met beide auto's weg reden in de richting van Gangelt.

Omdat de Duitse politie dacht dat de dieven de grens overstaken werd ook de Limburgse politie gevraagd uit te kijken naar de auto.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017