Brandstichting in pand Benito Deane

19164

In de dansschool van Benito Deane in Treebeek is vrijdagochtend brand gesticht. De brand in het pand aan de Weijenweg werd rond 11.00 uur ontdekt door de buren.

De brandweer had het vuur snel uit, maar er is wel de nodige schade aan het interieur. Aan de brandstichting zou een inbraak vooraf zijn gegaan.

Benito Dean is momenteel met meerdere dansgroepen op het WK in Phoenix (VS). Door de brand kunnen de lessen pas over twee weken worden hervat, laat Benito Deane vanuit de VS weten.