Bronsheimers geven adventconcert

24358 Zangkoor de Bronsheimers uit Brunssum geeft op 16 december een adventconcert. Dat vindt plaats in zaal Concordia aan de Prins Hendriklaan in Brunssum.

In het eerste deel staan de wereldlijke liederen centraal. Na de pauze worden kerstliedjes uit onder meer Polen, Duitsland en Italië gezongen.

Het concert begint om 15.00 uur en de entree is slechts een vrije gave. Daarnaast worden de bezoekers ook nog eens getracteerd op gratis koffie met cake.

De Bronsheimers repeteren elke dinsdagavond vanaf 19.30 uur in het Pools Huis aan de Schinvelderstraat. Belangstellenden zijn ook dan welkom.

24359 foto © LOO-tv | Zangkoor de Bronsheimers