Brunssum blijft Nature Wonder World steunen

20129 Ondanks toenemende twijfels blijft de gemeente Brunssum het themapark Nature Wonder World (NWW) steunen. Dat bleek dinsdag tijdens een marathonzitting van de Brunssumse gemeenteraad.

Enkele politieke partijen gaven aan dat initiatiefnemer Jean Gelissen en zijn themapark met open armen worden ontvangen in Brunssum. Wel vinden velen dat het nu langzaam tijd wordt dat er een goed plan op tafel komt voor het park dat op de Brunssumse oostflank moet worden gebouwd.

Volgens Burgemeester Luc Winants is het bedrijfsplan voor NWW klaar en wordt de raad zo snel mogelijk hierover geïnformeerd. Zowel de gemeenteraad van Brunssum als ondernemer Jean Gelissen zijn niet blij met het feit dat de plannen al uitgelekt waren. De Limburgse kranten plaatsten dinsdag al een artikel met informatie over het park en de eventuele bijdragen die diverse overheden moeten gaan ophoesten.

Met een krappe meerderheid sprak ook de gemeente Brunssum uit een bijdrage te willen leveren aan het park. Echter moeten er dan wel snel duidelijkheid komen over de plannen. 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017