Brunssumse blijft in België voetballen

17057 De Brunssumse Nadine Hanssen verruilt de Belgische voetbalclub Anderlecht voor het dameselftal van KRC Genk. Dat meldt KRC Genk op hun website.

Volgens de Belgische club is de 23-jarige de aanwinst dit KRC Genk nog op het nippertje heeft binnengehaald. De internationale transferperiode is voor België en Nederland vorige week gesloten.

De Brunssumse kon een hele periode niet ingezet worden door een knieblessure. Daarom heeft Anderlecht besloten het contract van Hanssen niet te verlengen. Sinds woensdag traint de Brunssumse al mee met Genk.

Eerder kwam Nadine Hanssen al in actie voor VVV Venlo, FC Utrecht en PSV.