Brunssumse wethouders in actie tijdens NL Doet

17440 Ook in Brunssum vonden afgelopen vrijdag en zaterdag diverse activiteiten plaats in het kader van NL Doet. In Brunssum gingen vier wethouders aan de slag met vrijwilligerswerk.

De wethouders kozen voor drie van de acht Brunssumse initiatieven. Wethouder Frank Joosten stak de handen uit de mouwen bij het Consuminderhuis. De wethouders Haico Offermans en Carolus de Rijck gaven samen met vrijwilligers een opfrisbeurt aan de tuinen van Oosterhofkes. Wethouder Hugo Janssen ruimde zwerfvuil op in de straten en parken in Brunssum-Zuid.

NL Doet is Nederlands grootste vrijwilligersactie. Ruim 350.000 vrijwilligers komen tijdens deze twee dagen in actie. Dit jaar waren er zo'n 9.500 verschillende initiatieven.

foto © LOO-tv | Pascal Moors en Luc Lodder.