Bulgaarse Fortunees Hadzhiev verlaat Sittard

18163 Middenvelder Kamen Hadzhiev gaat Fortuna Sittard inruilen voor een club in Bulgarije. Dat heeft de Sittardse voetbalclub op de eigen website bekend gemaakt.

Kamen heeft nog geen nieuwe club gevonden maar de 25-jarige middenvelder wil zijn loopbaan voortzetten in zijn geboorteland.

Even leek het erop dat de basisspeler zijn aflopende contract bij Fortuna ging verlengen. De voetbalclub en de zaakwaarnemer van Hadzhiev hadden een principe-akkoord. Uiteindelijk hebben de club en de speler besloten om toch uit elkaar te gaan.