Carnavalsvereniging en schutterij naar Wittem

17359 Carnavalsvereniging De Zeemplekkesj uit Merkelbeek gaat voor de 24e keer te voet naar Wittem. De voettocht is als dankzegging voor de goed verlopen carnaval in Merkelbeek.

De carnavalsvereniging wordt deze keer bijgestaan door leden van de schutterij van Merkelbeek. Zij gaat met een worst naar de paters om voor een veilig en goed Oud Limburgs Schuttersfeest te vragen.

Om 10.00 uur vertrekken de wandelaars vanaf de Douve in Merkelbeek, met in hun kielzog Prins Roger. Hij heeft wel een dubbele pet tijdens deze activiteit. Hij is namelijk ook koning bij Schutterij St. Johannes & St. Clemens.

De organisatie zorgt voor volgwagens en een EHBO-post die de wandelaars begeleid. Ook vervoer terug naar Merkelbeek is geregeld.

Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen. Aanmelden voor deze tocht kan tot 14 maart via arno.vlimmeren@home.nl 06-289 024 13.

17358 foto © LOO-tv | CV De Zeemplekkesj