Chalets Voerendaal moeten weg

19127 De chalets op bedrijventerrein Lindelaufer Gewande in Voerendaal moeten weg heeft de gemeente besloten. Dat meldt de website van De Limburger.

Twee broers hebben onlangs de chalets van gemeentelijke grond een paar meter verder verplaatst naar hun eigen grond op het bedrijventerrein.

De verhuizing gebeurde nadat de rechter oordeelde dat de gemeente de huurovereenkomst met de broers mocht ontbinden, omdat deze een huurachterstand van vijftig maanden te laat hadden weggewerkt.

Volgens de gemeente Voerendaal passen de grote chalets niet in het bestemmingsplan. Ook is hun eigen terrein vanwege de vondst van een kilo hennep voor een halfjaar afgesloten. De broers gaan bezwaar aantekenen tegen het besluit.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017