Cheque voor Basissport Limburg

19326 Onlangs vond in Brunssum het internationaal voetbaltoernooi van de Navo-basis JFC plaats. Voor de bezoekers van Basissport Limburg was er een verrassing.

Bij de 37e editie was ook een afvaardiging van de Kerkraadse werkgroep van Basissport Limburg aanwezig om te komen kijken naar de finale wedstrijden. De groep werd ontvangen door de commandant van het hoofdkwartier, generaal Salvatore Farina.

De afvaardiging zag hoe het sterke damesteam van Allstars uit Brunssum het toernooi wist te winnen. Tijdens de huldiging van de winnaars kreeg Basissport Limburg uit handen van de Generaal een cheque overhandigd.

Basissport Limburg organiseert beweeg- en sportactiviteiten voor mensen met een verstandelijke of een meervoudige handicap.

 

19327 foto © LOO-tv | Basissport Limburg

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017