Clubkampioenschappen Jeu de Boules

Zus Suykerbuyk en Wist Wim Hendriks zijn de winnaars van het clubkampioenschap van Jeu de Boules Club KWK. De wedstrijd werd onlangs gehouden op de Jeu de Boules-banen in Brunssum Noord.

De deelnemers moesten ieder vijf wedstrijden spelen. Uiteindelijk wist Zus Suykerbuyk bij de dames te winnen voor Henny Legel en Nora Janssen. Bij de heren Wist Wim Hendriks voorzitter Piet Leyten voor te blijven. Het brons was voor Jo Gerrits.

Naast de wedstrijden stond ook de gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje centraal. Zeker omdat de wedstrijdleiding even nodig had om de resultaten van het kampioenschap te berekenen.

22985 foto © LOO-tv.nl | Jeu de Boules Club KWK