Contract voor Belgische middenvelder

21399 Livio Milts komt ook de komende twee seizoenen in actie voor Roda JC. Daarvoor heeft de middenvelder een contract afgesloten met de Kerkraadse voetbalclub.

Milts is al in 2016 overgekomen vanuit Club Brugge naar de jeugdafdeling van Roda. Sinds enkele maanden speelt hij ook zeer verdienstelijk in het eerste elftal van Roda JC. Volgens Technisch directeur Harm van Veldhoven heeft Livio zich in de afgelopen maanden positief ontwikkeld.

De staf van de eredivisionist denkt dat hij zich nog verder kan ontwikkelen bij Roda JC.