Crescendo Doenrade beste grote koor

19815 Gemengd koor Crescendo uit Doenrade is op de Limburgse Koordagen uitgeroepen tot het beste grote koor. De Limburgse Koordagen vonden het afgelopen weekend plaats in de Oranjerie in Roermond.

Onder leiding van dirigent Anton Kropivšek gaf het koor een spetterend optreden en bracht meerdere nummers ten gehore. De jury was vol lof over de passie, timing en de mooie klank van het koor uit Doenrade.

Volgens secretaris Henk Smeets hebben de maanden van voorbereiding en extra repetities zich geloond en is de prijs een bekroning op het werk. De titel leverde Crescendo duizend euro op die ten goede komen aan het koor.

Crescendo kan nog nieuwe zangers gebruiken. Iedere dinsdag is vanaf 20.00 uur repetitie in Gasterie Dobbelsteyn in Doenrade. Kijk voor meer informatie over het koor op www.crescendo-doenrade.nl

19814 foto © LOO-tv | Crescendo Doenrade