Dameselftal SV Langeberg kampioen

Het dameselftal van voetbalvereniging SV Langeberg is kampioen geworden in de 5e klasse. De dames versloegen zondag in de thuiswedstrijd Vaesrade VR1.

Het bleef lang spannend op het veld in Brunssum omdat beide partijen tot aan de rust niet konden scoren. Wel was er een aantal goede kansen, maar de bal raakte telkens de paal of de lat.

Na rust werkte het damesteam van Langeberg de bal twee keer feilloos achter de doellijn van tegenstander Vaesrade. Hierdoor is Langeberg niet meer in te halen door Chevremont, dat met vier punten minder tweede staat op de ranglijst.

Door het behaalde kampioenschap komt het damesteam van SV Langeberg volgend seizoen uit in de 4e klasse.

18235 Het winnend damesteam van SV Langeberg.