De Bronsheimers zingen in Clemenskerkje

Zangvereniging de Bronsheimers uit Brunssum geven aanstaande zondag een concert. Na het succes van vorig jaar keren de zangers dit jaar weer terug in het Clemenskerkje.

Vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom om gratis naar het koor te komen luisteren. Bezoekers kunnen genieten van 16 liederen die uit verschillende landen afkomstig zijn. Dit zorgt voor een grote variëteit.

Het koor dat onder leiding staat van dirigent Piet van der Heiden kan nog wel enkele nieuwe zangers gebruiken. Lijkt u het wel wat om gezamenlijk te zingen. Loop dan een op dinsdagavond binnen in het Pools huis aan de Schinvelderstraat in Brunssum. Of neem contact op met de secretaris van de vereniging via (045) 525 01 99.

24059 foto © LOO-tv | De Bronsheimers