De Herringbiessere winnen OLCK

De Herringbiessere uit Bocholtz hebben de zesde editie van het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer gewonnen. Het lied Vasteloavendsfriends viel het beste in de smaak bij de jury.

45èlf was de hoogst geëindigde deelnemer uit Landgraaf. 'Mar van binne biste Sjun' is dan ook de OLCK-Landgraaf Sjlager 2018. De sjlager Fieeste en zingen van Chantal van Oppen uit Hoensbroek viel het beste in de smaak bij het publiek. 45èlf was de hoogst geëindigde deelnemer uit Landgraaf.

In totaal namen in een bomvol Streeperkruis in Landgraaf 18 groepen deel aan het OLCK. De organisatie, de stichting 'T Perpluu Comité, kijkt tevreden terug naar een mooie en gezellige editie van het leedjeskonkoer.

24258 foto © LOO-tv | stichting 'T Perpluu Comité