Debuut voor arbiter uit Parkstad

19356 Afgelopen vrijdag stond de eerste wedstrijd in het betaald voetbal op het programma voor Thijs Voncken uit Hulsberg. De 25-jarige maakte in de Jupiler League wedstrijd tussen Helmond Sport en Jong PSV zijn debuut als arbiter.

In een reactie aan 1Limburg laat hij weten dat hij blij is met deze doorbraak. Twee jaar geleden was Voncken alleen nog actief in de vierde klasse. Het doel is om uiteindelijk zelf een wedstrijd te leiden. Bij zijn debuut vervulde hij de rol van vierde official.

Volgens de regionale zender zou het zijn droom zijn om ooit een de finale van de Champions League te mogen fluiten.