Deense verdediger naar Roda JC

21034 Net voor sluiting van de transferperiode heeft Roda JC de Deen Patrick Banggaard naar Kerkrade gehaald. De centrale verdediger wordt volgens Fox Sports gehuurd van het Duitse SV Darmstadt.

De 23-jarige Banggaard gaat Frederic Ananou vervangen. Hij is onlangs naar Ingolstadt vertrokken. Patrick Banggaard speelde met SV Darmstadt in de Tweede Bundesliga, echter kwam hij bij zijn huidige club weinig aan spelen toe.

Hoofdtrainer Robert Molenaar is blij met de komst van de speler die al enkele internationale wedstrijden heeft gespeeld.