Diamanten bruidspaar in Schinnen

20454

Feest was het woensdag aan de Altaarstraat in Schinnen. Daar vierden Winand Limpens en Gerda Hamers hun diamanten huwelijk.

Winand zag in 1933 het levenslicht in Schinnen. Hij ging later aan de slag op de Staatsmijn Emma en daarna werkte hij als metaalarbeider. Winand is een echte duivenliefhebber. Hij is momenteel de laatste duivenhouder in Schinnen en is menig uurtje te vinden in zijn duiventil. Ook doet hij nog steeds mee aan wedvluchten.

Zijn bijna twee jaar jongere vrouw Gerda komt oorspronkelijk uit Merkelbeek. Ze is altijd naaister geweest en maakte veel kleren zelf. Handwerken is nog steeds haar favoriete bezigheid.

Het echtpaar heeft een zoon en een dochter en vijf kleinkinderen. De wethouders Karel Wolff en Roy van der Broek brachten woensdag de felicitaties over namens het gemeentebestuur van Schinnen.

Kijk hier naar een fotoreportage van het bezoek aan het diamanten bruidspaar Winand Limpens en Gerda Hamers >>

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017