Diamanten bruidspaar in Schinnen

Karel Dõpp en Tiny Tuin uit Amstenrade zijn zestig jaar getrouwd. Het diamanten bruidspaar werd maandag bezocht door wethouder Jeanet Quadvlieg van de Gemeente Schinnen.

De twee geboren Amsterdammers kwamen na wat omzwervingen in Limburg terecht. Karel (86) vond werk in Heerlen en in 1963 landde het echtpaar in Amstenrade. Daar is Karel nog steeds lid van het plaatselijke zangkoor. Verder doet hij graag schaken, puzzelen en siersmeden. Tiny (83) is meer van het handwerken en breien.

Het echtpaar heeft 4 kinderen; twee zoons en twee dochters, waarvan één reeds is overleden. Verder hebben ze inmiddels 7 kleinkinderen.

Kijk hier voor een fotoreportage van het bezoek aan het diamanten bruidspaar Döpp-Tuin >>

21741 foto (c) LOO-tv | Jo Schoonbrood