Fans en directie van Roda met elkaar in gesprek

19639 Er komt woensdag een gesprek tussen de supportersvereniging en fanclubs van Roda JC en diens directie. De fans roepen de directie op het matje vanwege de bizar slechte start van het voetbalseizoen.

Roda JC staat na zes wedstrijden nog steeds met lege handen. De supporters willen weten hoe de directie denkt het tij nog te kunnen keren voor de Eredivisie club.

De gezamenlijke fanclubs hebben een bijeenkomst georganiseerd in de brasserie in het Parkstad Limburg Stadion. Roda heeft laten weten dat de directeuren Wim Collard, Nick Janssen en Harm van Veldhoven vanaf 19.00 uur bij de bijeenkomst aanwezig zijn.