Fans zien Malki graag terug bij Roda

19023 De voormalige spits van Roda JC Sanharib Malki wil weer in Nederland voetballen. Dat heeft de adviseur van de 33-jarige spits aan 1Limburg laten weten.

Ook een terugkeer bij de Kerkraadse club zou een interessante optie zijn. De spits vertrok in 2013 bij de Kerkradenaren en is nu transfervrij omdat zijn contract bij het Qatarse Al-Wakrah is afgelopen.

Hoewel velen hem graag terug zouden zien op het speelveld in het Parkstad Limburg Stadion zijn er verder nog geen onderhandelingen met de club gaande.

Malki wist in twee seizoenen tijd 45 maal de scoren. Dat is een groot contrast met de resultaten van de 13 spitsen die Roda in de afgelopen 4 jaar had. Zij wisten gezamenlijk slechts 60 maal te scoren.