Fortuna niet blij met overspelen wedstrijd

21728 Fortuna Sittard is niet blij dat de wedstrijd tussen Jong Ajax en NEC moet worden overgespeeld. Omdat de Amsterdammers van NEC gewonnen hadden was Fortuna verder uitgelopen op de concurrentie.

Maar omdat bij Ajax een speler onterecht op het veld stond, wordt deze uitslag geschrapt en moet de voetbalwedstrijd volgens de Nederlandse voetbalbond opnieuw gespeeld worden.

De middenvelder Teun Bijleveld had vorige week zijn vijfde gele kaart van het seizoen gekregen en mocht daarom niet opgesteld worden. Echter door een administratieve fout van de KNVB stond Bijleveld op vier gele kaarten.

Jong Ajax en NEC moeten nu gaan kijken wanneer de wedstrijd opnieuw kan worden gespeeld. In het kader van de promotiekansen hoopt Fortuna opnieuw voor een zege voor de Ajaxieden.