Fortuna Sittard gelijk tegen FC Utrecht

Fortuna Sittard heeft zaterdagavond 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Utrecht. Beide doelpunten vielen in de tweede helft van een spannende wedstrijd.

De ploeg van trainer René Eijers begon voortvarend aan de wedstrijd en speelde een aantrekkelijk duel. Over en weer was er een aantal goede kansen om te scoren, maar daar bleef het ook bij.

FC Utrecht voerde het tempo op en drong de spelers van Fortuna terug naar hun eigen helft. Fortuna-doelman Koselev voorkwam een aantal keer achterstand.

Toch zag Utrecht kans op voorsprong te komen via Urby Emanuelson. Lang duurde dat niet want met nog een kwartier te spelen kwam Fortuna op gelijke hoogte via Novakovich.

In een spannende slotfase zetten beide ploegen alles op alles om alsnog drie punten te pakken, maar het bleef bij 1-1.

Klik hier  voor een fotoreportage van Fortuna Sittard - FC Utrecht >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.