Fortuna Sittard verslaat Helmond Sport

Fortuna Sittard heeft Paasmaandag Helmond Sport met 3-0 verslagen. De doelpunten werden gemaakt door Lars Hutten, Michael Pinto en Lisandro Semedo.

Fortuna had maandag geen kind aan Helmond Sport. Al na 8 minuten stond het 2-0. Helmond Sport had veel te danken aan zijn keeper Stijn van Gassel, want hij wist menige aanval van Fortuna te stoppen. Helmond Sport probeerde de achterstand nog enigszins recht te trekken maar tot scoren kwam het niet.

De spanning stijgt in Sittard want promotie naar de Eredivisie komt steeds nadrukkelijker in zicht. Fortuna staat met nog 5 wedstrijden te gaan bovenaan in de Eerste Divisie. NEC staat tweede op 1 punt achter Fortuna.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Helmond Sport >>

21662 foto (c) LOO-tv | HEKO Photodesign