Fortuna Sittard wint oefenduel Al Jazira

19047

Fortuna Sittard heeft Al Jazira met 3-2 verslagen. Het oefenduel werd vrijdagavond gehouden op de velden van Sportclub Susteren.

De ploeg uit de Verenigde Arabische Emiratien is op trainingskamp in Nederland en in dat kader stond ook de oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma.

Fortuna kwam al snel op voorsprong. Luc Tinnemans werkte de bal netjes in het net van de Al Jazira keeper. Vlak voor rust was Lisandro Semedo succesvol. Een speler van Al Jazira werd even later met rood van het veld gestuurd.

In de tweede helft scoorde Al Jazira, twee keer. Finn Stokkers was tussendoor nog voor Fortuna succesvol.

Fotoverslag oefenduel Fortuna Sittard - Al Jazira >>