Fortuna verslaat FC Oss met 2-0

Fortuna Sittard heeft FC Oss maandag met 2-0 verslagen. Beide doelpunten vielen in de eerste helft van de thuiswedstrijd.

Djibril Dianessy zette Fortuna na 25 minuten op voorsprong. Gavin Vlijter was een paar minuten later succesvol en zette de 2-0 op het scorebord. Even zag het ernaar uit dat het ook nog 3-0 zou worden, maar FC Oss keeper Jordy Deckers stopte een penalty van Finn Stokkers.

De tweede helft was weinig spannend. FC Oss moest de wedstrijd met 10 man uitspelen omdat Piqué een rode kaart kreeg.

Kijk hier naar een fotoverslag van Fortuna Sittard-FC Oss >>

17886 foto (c) LOO-tv | HEKO Photodesign