Frenk Lardinois ontvangt Parelorde

20794

De Brunssumse carnavalsonderscheiding De Parelorde gaat dit jaar naar Frenk Lardinois. De 57-jarige Brunssumer krijgt de onderscheiding vanwege zijn inzet voor de gemeenschap op cultureel, maatschappelijk en folkloristisch gebied.

Ook in Brunssum Noord waar hij woont staat Frenk altijd voor iedereen klaar. Voor zijn maatschappelijke betrokkenheid werd hij in 2011 koninklijk onderscheiden.

Zo is hij voorzitter van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex waar hij woont. Eerder was hij voorzitter bij CV Edelweiss en bij gemeenschapshuis Klaver Vier.

Tijdens de uitreiking van de nieuwe Parelorde werd Leo Hermans benoemd tot erevoorzitter van de Karnevalsroad Broenssem. Hij was jarenlang voorzitter van de overkoepelende carnavalsclub.

Kijk hier naar een fotoverslag van de uitreiking van de Parelorde aan Frenk Lardinois.>>

20795