Gefrusteerde speler trekt zich terug

23466 Roda speler Gyliano van Velzen trok zich na een teleurstellende eerste helft terug in zijn auto. De buitenspeler moest even tot bezinning komen.

De aanvaller had van trainer Robert Molenaar, net als in de voorgaande wedstrijden, een basisplaats gekregen. Maar zijn inzet liep het niet naar wens en daarom moest de speler in de rust zijn plek afstaan aan Ognjen Gnjatic.

Roda JC moest het thuis opnemen tegen NEC. De Kerkraadse ploeg kwam tot twee maal toe op voorsprong maar gaf uiteindelijk de drie punten volgens trainer Robert Molenaar 'als een mooi verpakt cadeautje' aan de Nijmegenaren. Roda heeft nu 6 punten uit vier wedstrijden en staat op een 10 de plaats in de ranglijst van de Eerste Divisie.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.