Gene Hanssen: spelers hebben club kapot gemaakt

Voor Gène Hanssen, ook wel mister Roda JC genoemd, komt de degradatie van Roda JC niet als een verrassing. "Ik heb maanden geleden al gezegd dat er spelers zijn die bezig zijn de club kapot te maken", zegt Hanssen voor de camera van LOO-tv.

Hanssen haalt flink uit naar zijn club. "Die zijn niet met een wedstrijd bezig voor eredivisiebehoud, maar zijn voor zichzelf bezig. Dan kom je niet tot een goed einde", zegt de oud Roda-speler. Hij vindt dat er geen team op het veld staat. Hanssen: "Dit is geen team. De spelers kijken naar elkaar en schelden elkaar uit, dat is belachelijk."

Dat een aantal spelers moet vertrekken is volgens mister Roda een feit.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.