Gewijzigde samenstelling Fortuna

19758 Door diverse internlands kan Fortuna vrijdagavond geen beroep doen op Perr Schuurs en André Didigal. Dat heeft de Sittardse voetbalclub aan de Limburgse kranten laten weten.

Fortuna moet thuis aantreden tegen hun naaste concurent NEC uit Nijmegen. Trainer Sunday Oliseh kan wel weer over Jorrit Smeets beschikken, die keert terug van een schorsing. Ook nieuwkommer Lars van Hutten is nu speelgerechtigd.

Op het middenveld zal ook Gavin Vlijter ontbreken. Hij is na zijn knieoperatie vorige week niet inzetbaar.

Zoals het er nu uitziet kan de eerstedivisionist uit Sittard rekenen op veel steun van het publiek. De verkoop van de pass-partout kaarten loopt goed en ook het businessdiner vooraf is al uitverkocht.