Gezamenlijk concert drie Landgraafse harmonieën

23838 De deelnemende verenigingen aan 'Landgraaf in harmonie' zetten momenteel de laatste puntjes op de i. Op zaterdag 27 oktober vindt namelijk in de kerk in Lauradorp een gezamenlijk concert plaats van maar liefst die harmonieën uit Landgraaf.

De muzikanten van Harmonie Laura, Harmonie St. Michaël Eikske en Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen zijn vanaf 20.00 uur te beluisteren. Tijdens een gevarieerd programma worden de verenigingen ondersteund door de zangers Linda Zijlmans en Serge Gulikers. Daarnaast zijn er ook nog enkele solisten. Door de indrukwekkende akoestiek van de kerk komt het spel van het ruim 120 muzikanten tellende orkest goed tot zijn recht.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij Bruna in Op de Kamp, Gemeenschapshuis D'r Sjtee Uul in Lauradorp en Sigarenzaak Gulpers in Schaesberg.