Goud voor SVO op NK Herenturnen

17119 Bart Migchels van SVO Schinnen heeft een gouden medialle behaald in de 1/8 finales van het NK herenturnen. Ook de andere deelnemers van SVO presteerden goed bij de wedstrijden in Duiven.

Bart turnde prima oefeningen met goede spanning en een mooie uitvoering. Dat zag hij beloond met een gouden plak. Stan Vanhommerig eindigde op de 5e plaats, Yassin Janssen op de 7e plaats en Jasper Moonen op de 11e plaats. De eerste 10 gaan door naar de kwart finale.

Bij de middagwedstrijd kwam Darren von Weersch en Sven Weijnans bij jeugd 3e divisie in actie. Sven was goed op dreef en turnde een prima brugoefening. Deze jongens moeten nu keuze oefenstof turnen en vooral op brug en voltige is dit moeilijk. Darren blesseerde op brug licht zijn schouder met de ondersprong. Met de 15e en 22e plaats kwamen ze beiden tekort voor de volgende ronde.

17120 foto © LOO-tv | SVO Schinnen