Gratis naar thuiswedstrijden play-offs Eerste Divisie

22060 Seizoenkaarthouders van Roda JC kunnen gratis naar de thuiswedstrijden van de play-offs met Eerste Divisieclubs. Dat heeft de voetbalclub via hun website bekend gemaakt.

In de nacompetitie moet Roda JC het als eerste in een uitwedstrijd opnemen tegen Almere City of MVV. Op 13 mei is dan de returnwedstrijd in het Parkstad Limburg Station. Voor deze laatste wedstrijd kunnen seizoenkaarthouders dus gratis kaartjes krijgen.

De Kerkraadse club laat tevens weten dat als Roda de finaleronde haalt, de thuiswedstrijd eveneens voor seizoenkaarthouders gratis is. De kaartverkoop gaat zondag 6 mei om 9.00 uur van start. Dan is namelijk duidelijk wie de tegenstander van Roda gaat worden.

Natuurlijk zijn er ook zo kaarten te koop voor deze wedstrijd. Als MVV de tegenstander van Roda wordt geldt een clubkaarverplichting. Bij Almere City is dit niet het geval.

Overigens moet Roda het zondag eerst nog in het laatste competitieduel opnemen tegen ADO Den Haag. Deze wedstrijd start om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion.