Groene Ster niet verder in bekertoernooi

Het was woensdagavond een drukte van jewelste bij Sportpark Pronsebroek in Heerlerheide. Hier nam Groene Ster het in het bekertoernooi het op tegen SC Heerenveen.

De ploeg van oud Rodaspeler Nathan Rutjes liet zich van hun beste kant zien tegen de eredivisionist. Lang leek het erop dat 0-0 de ruststand zou worden. Echter uit het niets wist Chefrino Eind de Heerenveense doelman Warnet Hahn te passeren en daarmee Groene Ster op voorsprong te zetten.

In de tweede helft schakelde Heerenveen een tandje bij en stelde orde op zaken. In een half uur tijd wisten de Friezen drie maal te scoren en was het duidelijk dat Groene Ster niet verder ging naar de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Ondanks het verlies kan Groene Ster terugkijken op een mooie wedstrijd en een goed toernooi. De club uit Heerlerheide was namelijk nog de enige Limburgse amateurclub die in het toernooi zat.

Klik hier voor een fotoreportage van RkVCS Groene Ster - SC Heerenveen >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.