Grote reunie 110-jarige fanfare Schinveld

19136 Fanfare St. Lambertus Schinveld houdt op zaterdag 16 september een grote reunie. Dat is onderdeel van het 110-jarig jubileum dat de fanfare dit jaar viert.

Alle oud-leden zijn dan in verenigingslokaal FaSiLa welkom om herinneringen op te halen. Maar iedereen krijgt ook de kans om nog eens samen muziek te maken.

Dat begint om 10.00 uur met een openaar instrumenten carrousel. Naast het zelf bespelen van een instrument geven muziekdocenten ook uitleg over de opleidingen. Verder is er een infobalie waar meer informatie te krijgen is over de fanfare en de verenigingsactiviteiten.

Om 13.30 uur begint de zogeheten Play-Inn. Leden en oud-leden van de fanfare gaan dan gezamenlijk een aantal werken repeteren. Die worden om 19.30 uur ten gehore gebracht waarna een feestavond van start gaat.

Aanmelden voor de Play-Inn kan tot 8 september via de Facebookpagina van Fanfare St. Lambertus of per email aan: secretaris@fasila.nl