Gustafson blijft bij Roda JC

20735 Roda JC hoeft de van Feyenoord gehuurde Simon Gustafson niet af te staan. De Rotterdammers konden tot 6 januari gebruik maken van een optie om de middenvelder terug te halen naar de club.

Nu Feyenoord dit niet heeft gedaan kan trainer Robert Molenaar ook de rest van het seizoen beschikken over de topscoorder van de club. De Zweed was tijdens de eerste helft van het seizoen goed voor 6 doelpunten.

Roda zal toch echt een tandje moeten bijschakelen na de winterstop, willen de Kerkradenaren ook volgend seizoen nog deel uitmaken van de Eredivisie. Op dit moment staat Roda JC op de laatste plaats van de ranglijst. Eén geluk is dat het verschil tussen de laatste clubs niet zo heel groot is.

Vorig jaar moest Roda ook al in de nacompetitie tegen MVV strijden om een plaats in de hoogste Nederlandse divisie.