'Gustafson niet meer lang bij Roda'

22122 Simon Gustafson is niet meer lang te zien in het zwart-geel van Roda JC. Zoals het er nu naar uit ziet heeft Zweedse voetballer diverse aanbiedingen op zak.

Roda JC heeft de middenvelder gehuurd van Feyenoord. In het afgelopen seizoen is de middenvelder uitgegroeid tot één van de spelmakers bij Roda.

De tijd bij Feyenoord is niet geworden wat de Zweed ervan verwacht heeft en nu is het volgens Gustafson tijd om een goede club te kiezen. Het contract bij Feyenoord loopt nog één jaar.

Terwijl het management van de speler en Feyenoord naar een oplossing zoeken, bereidt Gustafson zich voor op waarschijnlijk de laatste wedstrijden voor Roda.

Donderdag staat de eerste playoff-wedstrijd tegen Almere City op het programma. Zondag is de returnmatch in het Parkstad Limburg Stadion.